Wijzigingen in uw persoonlijke situatie

Onder wijziging van uw persoonlijke situatie vallen ondermeer de volgende onderwerpen:
geboorte, samenwonen, huwelijk, scheiding, overlijden, wijziging van bestemming van uw woning, wijziging van beroep, relevante verandering van inkomen, aan- en verbouw van uw woning, verhuizing en beëindiging van of wijziging in elders lopende verzekeringen.

Onze doelstelling is u te adviseren op financieel gebied waarbij het uitgangspunt uw persoonlijke en financiële situatie is. Tenslotte is iedere situatie weer anders. Aanleiding voor advisering is vaak het kopen van een huis, het krijgen van een ontslagvergoeding of in kaart van uw financiën. Wij staan u graag bij om samen met u de wensen te analyseren en te vertalen in een helder advies.

U mag aan onze adviezen en dienstverlening hoge eisen stellen, maar wij verwachten ook een paar zaken van u:

  • Het is in uw eigen belang om de juiste gegevens te verstrekken. Mocht in geval van schade achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft aangegeven, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of geheel te vergoeden.
  • Als u elders verzekeringen heeft lopen, is het voor ons belangrijk om dat te weten. Deze informatie is nodig om te bepalen of er in uw geval sprake is van onder- of juist oververzekering.
  • Als er zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijke situatie of met betrekking tot verzekerde zaken, dient u dit aan ons door te geven. Deze informatie is nodig om te voorkomen dat een belangrijk risico onverzekerd blijft.
  • Wij onderhouden alle contacten met de verzekeraar. In het geval u zelf contact wilt staan met de verzekeraar, stellen wij deze daarvan op de hoogte. Graag worden wij geïnformeerd over eventuele rechtstreekse communicatie tussen u en de verzekeraar.
  • Wij verzoeken u de gegevens uit de ontvangen stukken te controleren op juistheid, en onjuistheden zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.


U kunt op de volgende wijze contact met ons opnemen.

Peters & Peters

P.A.M. Peters
Groenling 18
1191 VS Ouderkerk aan de amstel
Tel: 020 - 6952834
Fax: 020 - 6904267
Mobiel: 06-54641134
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit houdt in dat wij u inzage geven in uw financiële situatie nu en in de toekomst. In de mate waarin u dat wenselijk acht, kunnen wij u vervolgens adviseren over financiële producten om uw inkomsten veilig te stellen dan wel te doen toenemen.